Treenit

ESRAJA järjestää ratsujousiammuntatreenejä eri puolilla Etelä-Suomea. Treeneihin ovat tervetulleita kaikki ratsujousiammunnan alkeis- tai peruskurssin käyneet henkilöt, jotka omaavat perusratsastustaidon ja osaavat käsitellä jousta ja nuolia turvallisesti hevosen selässä. ESRAJA:n treeneihin saavat osallistua muutkin kuin ESRAJA:n jäsenet kaksi tutustumiskertaa, jonka jälkeen treenaajien toivotaan liittyvän ESRAJA:n jäseniksi tai vaihtoehtoisesti treenimaksuun lisätään 5 e / kerta seuran osuudeksi.

Treeneistä riippuen ne sisältävät joko ohjausta tai toimivat vapaatreenien periaatteella, eli niissä ei ole varsinaista opetusta mutta kavereilta voi kysellä neuvoja ja vinkkejä. Treeniaika on usein jaettu kahteen osioon ja treeneihin osallistujat kahteen ryhmään. Ensimmäisen ryhmän ratsastaessa toinen ryhmä auttaa ratsailla olevia ja kerää ratsastajille nuolia, ja ryhmien vaihtuessa sama toisin päin.

Tarkista aina ilmoittautuessasi kunkin treeniringin omat säännöt ja käytännöt!

Treenimahdollisuuksia ja -rinkejä löytyy mm. seuraavista paikoista:
– Hertsby Stallgård, Sipoo
– Lähderannan talli, Tuusula
– Hännilän tila, Sauvo
– ESRAJA:n Turun Alueen Treenirinki, Turku

Muita yhteistyötalleja

Alla on listattu talleja, joilla useat ESRAJA:n jäsenistä treenaavat. Linkeistä pääset suoraan tallien, treenirinkien ja yritysten facebook -sivuille.

Kurssit

14937055_10211308651538493_869791358_n

ESRAJA järjestää ratsujousiammunnan alkeiskursseja, kansainvälisten huippuopettajien viikonloppukursseja ja kaikkea siltä väliltä! Tiedot tulevista kursseista päivitetään ESRAJA:n FB-sivun tapahtumakalenteriin ja niihin on aina erillinen ilmoittautuminen. Voit myös kerätä kaveriporukan ja toivoa tietynlaista kurssia, pyrimme toteuttamaan toiveet mahdollisuuksien mukaan!

Kisat

dsc_0342-2

ESRAJA:n kisoissa pääset mittaamaan taitotasoasi ja suorituskykyäsi paineen alla hauskassa ja kannustavassa ilmapiirissä! Yhdistys järjestää erilaisia kisoja leikkimielisistä harjoituskisoista aina suunnitelmissa oleviin kansainvälisiin kisoihin asti. Yhdistys pyrkii myös tarjoamaan mahdollisuuksia osallistua International Horseback Archery Alliancen (IHAA) Postal Match -etäkilpailuihin. Tiedot tulevista kisoista päivitetään ESRAJA:n FB-sivun tapahtumakalenteriin.